Vöröskáposzta mag csíráztatáshoz – Rédei

340 Ft

Leírás

Rédei vöröskáposzta mag csíráztatásra. A kicsíráztatott vöröskáposzta mag önmagában is üde, ízletes, de szendvicsekre, köretek kiegészítésére, díszítésére is felhasználhatjuk. Dúsíthatunk vele margarint, szendvicskrémeket, sajtkrémeket, kefírt vagy joghurtot, de növelhetjük egyes levesek, főzelékek húsos ételek vagy párolt zöldségek vitamin- és ásványi anyag tartalmát is. Ajánlott nyersen – hőkezelés nélkül – fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak.
Vetés: egész évben vethető. Egy tányérhoz 1 evőkanál mag.
Hőmérséklet: kb. 20 °C
Öntözés: naponta kétszer
Csírázási idő : 6 nap
Alkalmazás: csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat, beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy a csíráztató üveget világos, de ne napsütötte helyre.
Kiszerelés: 15g