Gabona fasírtpor magyaros – Vegabond

420 Ft

A Vegabond gabona fasírtpor gyorsan és mindenki számára könnyen elkészíthető.
A fasírtpor ízét a keverék jellegétől függően az ízesítéssel harmonizáló, apróra vágott vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával tehetjük még izgalmasabbá.

Elkészítési javaslat: 200 g keveréket kb. 220 ml vízzel összekeverünk, majd 6-8 percig állni hagyjuk, hogy a gabonák kicsit megduzzadjanak. Ezt követően nedvesített kézzel kis golyókat vagy lepényeket formázunk és ezeket forró olajban aranybarnára sütjük.

A vízzel összekevert masszát, olaj nélkül, sütőben őzgerinc vagy egyéb sütőformában is megsüthetjük.

összetevők: búzapehelydara 36%, tönkölyliszt 18%, hajdinaliszt 18%, burgonyapehely (burgonya, tartósítószerek: nátrium-szulfit és nátrium-hidrogén-szulfit), vöröshagyma granulátum 6%, paprika (szárított pritamin, őrölt csemege), tengeri só, inaktív élesztőpehely, szárított paszternák gyökér, őrölt feketebors, szárított zeller gyökér, csomósodást gátló: nátrium-hidrogén-karbonát, chili fűszerpaprika őrlemény, fokhagyma olaj.

Kiszerelés: 200g

Allergén információ: Búzát, szezámmagot, mustárt, zellert felhasználó üzemben csomagolva!