Füredi lúgos oxion pH 9.3 2000 ml

400 Ft

Vidéki címre nem tudjuk eljuttatni a terméket. Budapesti címre max. 2 karton vizet tudunk egy kiszállítás során biztosítani. Kannás vizek kiszállítását nem tudjuk vállalni.

A többszörösen szűrt, ionizált, lúgos kémhatású Füredi Oxion pH 9,3 egy nagyon tiszta, egészséges ivóvizet kínál. Az újonnan kifejlesztett ionizáló készülék nagy pontosságú elektromos és mágneses energiát alkalmazva szétválasztja a vizet lúgos és savas összetevőire kémiai anyag hozzáadása nélkül. Továbbá egyéb más készülékeken történő átfolyatás révén újra rendezi a vízmolekulákat, koncentrálja, ionizálja a jótékony ásványi elemeket, mint a kalcium, magnézium, kálium és extra oxigén molekulákat köt meg. Az általunk alkalmazott készülék a víz ionizálásával nem csak lúgos kémhatású vizet készít, hanem a víz elektronokban dús és a szervezetben könnyen felszívódó kis molekulaláncokból álló vízzé is válik.

A termék legalább 40 mg/l oxigént is tartalmaz. A magas oxigéntartalom kedvező élettani hatásai miatt ez a termék különösen legyengült szervezettel rendelkező, kimerült, fáradt emberek és különösen erős fizikai munkát végzők, valamint nagy megterhelésű sportolók részére ajánlott a szakirodalom szerint.

Kiszerelés: 2000 ml

Gyártja: Tiszafüredi Thermál Kft. Tiszafüred

Cikkszám: ec32fef2bce7 Kategória: