Peridot természetes lúgos ásványvíz 1500 ml

240 Ft

Vidéki címre nem tudjuk eljuttatni a terméket. Budapesti címre max. 2 karton vizet tudunk egy kiszállítás során biztosítani. Kannás vizek kiszállítását nem tudjuk vállalni.

Az Etyeki-dombság dél-keleti szélén lévő Sas-hegy Természetvédelmi Terület környezetében, védett vízadó rétegből palackozzák a Peridot vizet.

Nátrium-hidrogénkarbonátos jellegű közepes ásványianyag-tartalmú igen lágy fluoridos, lúgos kémhatású ásványvíz. Nitrát, nitrit nem kimutatható. Szigorú sódiétát alkalmazók kérjék ki orvosuk tanácsát fogyasztás előtt!

Vízlelőhely: Peridot Kút – Pusztazámbor

A szervezet lúgosítását többféle módon érhetjük el, de a legkézenfekvőbb megoldás, ha víz bevitelével biztosítjuk. átlagosan egy felnőtt ember napi vízszükséglete 2-2,5 liter. A feltörő szénsavmentes ásványvíz lúgossága: Lúgosság 8,8 (mmol/dm). A lúgos víz fogyasztásával a méregtelenítési folyamat felgyorsul, javulhatnak a bőrgyulladásos folyamatok, növekszik a szervezet energiaszintje. A májban fokozódik az enzimek aktivitása, csökken a fokozott gyomorsav-termelődés.

Jó tudni:
A legegészségesebb energiaital sportolás, intenzív mozgás, fizikai megterhelés közben, vagy szaunázás után a magasabb nátrium tartalmú ásványvíz.

Főbb ásványi anyagok/l: Kationok – Nátrium 260 mg, Kálium: 7,3 mg, Kalcium: 6,1 mg, Magnézium: 2,3 mg, Lítium: 0,2 mg. Anionok – Hidrogén-karbonát: 549 mg, Szulfát: 111 mg, Klorid: 10 mg, Fluorid: 1,27 mg. összes oldott ásványianyag tartalom: 1000 mg/liter.

Kiszerelés: 1500 ml

Forgalmazó: Peridot-Line Kft.

Cikkszám: a8309cb93ddc Kategória: