Tündérvíz 500 ml

140 Ft

Csak budapesti címre tudjuk eljuttatni a terméket!

MI-8 Energy, Japán Pi-technológiával kezelt, karsztforrásból nyert természetes forrásvíz.

A ?Tündérvíz” karszt Pi-víz a Bükk-hegység több millió éves mészkövei által szűrt, ideális ásványianyag-tartalmú kristálytiszta forrásvíz. A latorpusztai karsztforrás pH-testsemleges vize kalcium, magnézium és hidrogénkarbonátos jellegű, nátriumban szegény. Kivételes tisztaságát az adja, hogy nem tartalmaz szerves anyagokat. Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt napi fogyasztásra ajánlott.

A Japán Pi-technológia lényege: A készülékben megtalálható tengeri korall, kerámia és a nemesfém golyók kifejtett együttes hatásai teljesen megváltoztatják a víz kémiai és fizikai tulajdonságait, aminek eredményeképpen a vízmolekulák rendezetlen állapotból rendezett állapotba kerülnek. A Japán tudósok a Pi-technológiai kísérletekkel bebizonyították, hogy a technológia meggyorsítja az élő sejtek regenerálódási idejét és az aktív méregtelenítést. A sejtplazmába beépülve mérhetően magasabb szintű működést biztosít az igénybe vevő élő szervezetnek.

ásványianyag-tartalom (/liter): összes oldott ásványi anyag: 508 mg. (Kalcium: 96 mg; Magnézium: 33 mg; Nátrium: 2,3 mg; Szulfát: 14,5 mg; Hidrogénkarbonát: 380 mg). pH: 7,4.

Kiszerelés: 500 ml

Forgalmazó: Tündérvíz Centrum Duldner

Palackozó üzem: 3425 Sály, Petőfi telep

Víznyerőhely: Sály, Latorpusztai karszforrás

Cikkszám: f623c1a16e29 Kategória: