Tündérvíz lúgos (Pi-harmatvíz) 1500ml

270 Ft

Vidéki címre nem tudjuk eljuttatni a terméket. Budapesti címre max. 2 karton vizet tudunk egy kiszállítás során biztosítani. Kannás vizek kiszállítását nem tudjuk vállalni.

A legtöbb betegséget okozó baktériumnak a savas közeg a melegágya. A szervezetünkben a sok gyors és ?egyszerű” élelmiszerek következtében egyre több savféleség halmozódik fel (szénsav, tejsav, zsírsavak, húgysav?). A savtúltengésnek köszönhetően a betegségeket előidéző baktériumok szaporodásnak indulnak, amik konkrét betegségeket válthatnak ki. Az elhízás felelősei is lehetnek a felhalmozódó savak, melyek nagy része a zsírban kötődhet meg. Orvosi kutatások bizonyítják, hogy a szervezet savtúltengését rendszeres lúgos víz fogyasztásával helyre lehet állítani, ami a legtöbb esetben a kialakult betegségeket inaktiválja, ráadásul napokon belül a közérzetet is helyreállítja. Több hetes rendszeres fogyasztásnál már látható változásokat is eredményezhet, mivel a PH háztartás helyreállításával az emésztés visszaáll a megfelelő mechanizmusába, nem engedi a felesleges zsírsavakat felhalmozni, hanem hatékony működésével lebontja azokat.

A lúgos Tündérvíz természetes minőséget jelent, melyet a Dunavarsány – Erőspusztán található mélyforrásvíz-kút szolgáltat a termék előállításához. Kellemesen üdítő ízű, amelyet a forrásvíz optimális ásványi anyag tartalma ad (Kálcium: 52mg/liter, Magnézium: 29mg/liter, Nátrium: 23mg/liter). Tökéletesen tiszta és steril minőségű, amelyet aktív szén-, vastalanító és az UV baktériumszűrők garantálnak. A csapvízből előállított lúgos vizekkel ellentétben nem tartalmaz nehézfém- és gyógyszermaradványokat, mivel természetesen utókezelt vízből állítják elő.

Kiszerelés: 1500 ml

Forgalmazó: Tündérvíz Centrum Duldner

Telephely: 2336 Dunavarsány – Erőspuszta

Cikkszám: f8ab03ce9468 Kategória: