Közzétéve:

Webes árukészlet ╪ bolti árukészlet

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a webáruházas listában található termékek és a valós üzleti árukészlet között nincs teljes átfedés! Előfordulhat, hogy valamely termék szerepel az árlistában, azonban nem tudjuk garantálni, hogy az üzletben biztosan van az adott mennyiségben az adott termékből. Ez nagyban függ a beszállítóktól, előfordulhat átmeneti készlethiány, beszerzési nehézség, vagy éppen az adott napon megnövekedett igény miatt nincs készleten a keresett termék.

Amennyiben személyesen szeretne vásárolni az üzletben, de nem szeretne felesleges utat tenni, lehetőség van előzetes rendelés-leadásra, melynek során a megrendelt termékeket beszerezzük és eltesszük Önnek. Erről minden esetben értesítést küldünk a megrendelőnek e-mailben vagy telefonon keresztül. Mivel naponta pótoljuk az elfogyott készletet, így ez csak minimális várakozási időt jelent (1-2 nap), de elkerülhető a felesleges utazás mindazoknak, akik távolabbról jönnek üzletünkbe. Ez esetben azonban kérjük, hogy várja meg a személyes átvételre vonatkozó visszajelző e-mailt, melyben arról küldünk értesítést, hogy a megrendelt termék(ek) átvehetők az üzletben!

Mivel rálátásunk van a bejövő rendelésekre, érdeklődni lehet egy adott termékről e-mailben (info@bioliget.hu) és telefonon is (20/265-0136 vagy 70/536-8581).