Posted on

Everest Ayurveda teák

Everest Ayurveda teák

A különböző Everest Ayurveda teák eredeti tanúsítvánnyal rendelkező gyógynövény keverékeket tartalmaznak, melyek Dr. Ka Dev Jha nepáli ájurvéda orvos szigorú ellenőrzése alatt készülnek, aki a patnai állami egyetemen tanult ájurvéda gyógyászatot.

Az ájurvédikus gyógyteák készítése napjainkra is megőrizte hagyományait. A különböző teák elkészítéséhez több, mint 60 ájurvédikus gyógynövényt használnak, melyeket a Himalája hegyvonulat területéről gyűjtenek. A növényeket először kézzel megtisztítják, aztán feldolgozzák a különböző részeiket (gyökereket, hajtásokat, kérget, levelet, virágot, magot és termést), melyeket megtörnek és finomra őrölnek, hogy aztán jó minőségű és magas hatásfokú gyógynövény keveréket kapjanak. Az így kapott gyógynövényeket gondosan megmérik és az eredeti ajuvédikus receptek szerint arányosan keverik.

A hagyományos ájurvédikus bölcsesség és az élet titkának ismerete beavatott tanítók által kerül átadásra generációról generációra mindazok számára, akik keresik a belső tudatosságot az ember testi és lelki létezésének oszthatatlan egységében. Egy ilyen felfogás alapján életünk gazdagabbé és érthetőbbé válik. Amennyiben jobban megértjük önmagunkat, úgy jobban megértjük a többi embert és a minket körülvevő világot is. Felfedezzük ily módon az egyszerűséget, szépséget és az élet belső áramlását, melyek mindennapi létünkbe több örömöt, harmóniát és biztonságot hoznak.

Kapcsolódó termékek és oldalak

Everest Ayurveda teák

Ajurvéda teák elkészítése és alkalmazása