Posted on

Pure Gold kollagén termékcsalád

pure gold kollagén

A Pure Gold termékcsalád kollagén termékei kiemelkedően magas, 100%-ban hidrolizált marhakollagén és/vagy halkollagén alapanyagokból készülnek.

A marhakollagének 100%-ban fűvel táplált szarvasmarhából készülnek, így a végtermék Omega3 zsírsavakban gazdag lesz, Magasabb lesz a konjugált linolsav (CLA) tartalma is, amely antioxidáns védelmet nyújt.

A 100%-ban hidrolizált tengeri halkollagén rendkívül egyedi. Klinikai tanulmányok is alátámasztják az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásait. Hasznosulása, emészthetősége páratlannak mondható.

A Pure Gold 14 új terméke között megtalálhatóak a különböző ízesítésű marhakollagén porok; az ízesített halkollagén por; a kombinált porok melyek marha- és halkollagént tartalmaznak, valamint a kapszulázott kollagén termékek is.

Napjainkban a kollagén az egyik leghasznosabb étrend-kiegészítő, köszönhetően az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásainak. A kollagén a nevét annak köszönheti, hogy gyakorlatilag ez az a fehérje, ami mindent összetart az emberi testben. Szerves részét képezi a csontjainknak, izmainknak, porcainknak, szalagjainknak, fogainknak, körmeinknek, hajunknak, de még a bőrünknek is.

Azonban az emberi szervezet öregedésével testünk kollagén termelése fokozatosan csökken, melynek hatására a fent felsorolt szövetek elkezdenek veszíteni rugalmasságukból, feszességükből.

Az összes kollagén termék megtalálható az alábbi kategóriában: Kollagén porok, kapszulák