Szállítási információk

Szállítási díjak futárszolgálattal való csomagszállítás esetén Magyarország területén:  

  • 12000 Ft feletti rendeléseket 0 Ft-os szállítási díjjal juttatjuk el megrendelőinknek. A csomag mérete nem haladhatja meg a 30 kg-ot.*
  • 4000 Ft – 11997 Ft közötti rendelésekre 1200 Ft-os szállítási díj kerül felszámolásra.  A feladott csomag max. 30 kg.* Az ennél nagyobb csomag esetén a megadott díj kétszerese kerül felszámolásra előzetes egyeztetés után.
  • 2000 Ft – 3997 Ft közötti rendeléseket 1400 Ft szállítási díjjal juttatjuk el vásárlóinknak. A 2000 Ft alatti rendeléseket nem áll módunkban kiszállítani vagy feladni.

*A küldemény maximális körmérete 3 méter lehet a doboz 3 oldalát figyelembe véve, illetve a súlyhatár 30 kilogramm. 

Az oldalunkon található különböző ásvány- és gyógyvizek megrendelésénél kérjük vegyék figyelembe a megadott méreteket, mert csak ezen feltételek betartása mellett tudjuk vállalni a szállítást. A hatos csomagolású másfél literes vizekből 2 karton fér egy csomagba. A hűtős termékek eljuttatását minőségbiztosítási okokból nem vállaljuk!

Az ország egész területére futárszolgálat segítségével juttatjuk el a megrendelt termékeket. Minden esetben küldünk egy e-mailes visszajelzést a megrendelőnek a termék futárszolgálat számára történt átadásáról. A futárcég az átvételt követő napon kézbesíti a küldeményt a címzett számára. A kézbesítés napján sms értesítést küld a szállítmányozó cég az aznapi kiszállításról. Az sms tartalmazza a küldemény azonosító számát, a fizetendő összeget és a futár telefonos elérhetőségét. 

A kézbesítés munkaidőben 9.00 – 17.00 óra között történik, ezért kérjük, olyan címet adjon meg, ahol ezen időszakaszban Ön – vagy egy megbízottja – át tudja venni a küldeményt. Sikertelen kézbesítés esetén a futár a megadott címen értesítőt hagy a megrendelő számára egy második kiszállítási időpont végett.  Ebben az esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szállítmányozási céggel a sikeres átvétel érdekében.

A rendelés leadásakor lehetőség van a „Megjegyzés” rovatba bármilyen kérést, átvételi személyt beírni. A termék kifizetése az áru átvételekor készpénzben történik a futár számára.

Személyes átvétel az üzletben:

Amennyiben a leadott rendelését személyesen szeretné átvenni üzletünkben (1156 Budapest, Páskomliget u. 10.), úgy kérnénk, hogy a rendelés-leadáskor ezt jelezze felénk. A leadott rendelést nem azonnal tesszük össze (nem minden termék van készleten), így az átvételi lehetőségről minden esetben küldünk egy visszajelzést. Ez a visszajelzés nem azonos a rendelés leadásáról kimenő automata üzenettel! Természetesen a személyes átvételre rendelt termékek esetében a fizetendő összeg a termék ára. Az üzletben lehetőség van bankkártyás fizetésre is.