Akció!

Novo C Immun liquid liposzómális C-vitamin 136ml

5400 Ft 4900 Ft

Leírás

A Novo C Immun liquid liposzómális C-vitamin adagonként 1000mg liposzómális C-vitamint tartalmaz, melyet szójára érzékenyek is fogyaszthatnak.
A C-vitamint a szervezet korlátozottan tudja elraktározni, a bevételt követően a felszívódni nem képes többlet néhány órán belül távozni kényszerül a vizelettel. Minél nagyobb C-vitamin dózishoz jut a szervezet egyszerre, annál kisebb mennyiséget képes hasznosítani belőle.
A Novo C immun a C-vitamint liposzómális formában tartalmazza. Az innovatív technológiának köszönhetően a készítményben a C-vitamint olyan természetes foszfolipid réteg veszi körül, mely sejtmembránjainkat is alkotja. A foszfolipid réteg védőburkot nyújt a C-vitamin számára az emésztési folyamat során és lehetővé teszi, hogy a C-vitamin könnyebben eljusson a sejtekbe.
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, továbbá az idegrendszer normál működéséhez és a normál energiatermelő folyamatokhoz.
Adagolás: felnőtteknek naponta 1-2 alkalommal 4,5 ml (1000mg C-vitamin) a mellékelt adagolóval kimérve a nap bármely szakában. A termék sajátos íze az összetevők jellegéből adódik. Ennek az enyhén sós, diós ízvilágnak az „elfedése” olyan felesleges adalékanyagok hozzáadásával lett volna lehetséges, melyek használatát a termék tisztasága és hatásosságának érdekében a gyártó elkerülte. Amennyiben az adott íz az Ön számára kellemetlen, úgy javasoljuk, hogy a kimért adagot valamilyen édes folyadékban elkeverje fogyassza, mely a termék hatásosságát nem befolyásolja.
Hatóanyag/napi adag (4,5ml): C-vitamin 1000 mg
Összetevők: tisztított víz, nátrium-L-aszkorbát, etanol (12 m/m%), emulgeáló szer (napraforgó lecitin, poliszorbát 80), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav-monohidrát).
Kiszerelés: 136 ml
Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Várandós, szoptató kismamák, valamint véralvadásgátló szert fogyasztók az alkalmazás előtt egyeztessenek kezelőorvosukkal!