Parajdi étkezési só 1000g – Nature Cookta

540 Ft

A só táplálkozásunk elengedhetetlen és szerves része, rendkívül sok pozitív élettani hatással bír. Az emberei szervezet nagyrészt vízből és sókból tevődik össze, így feltétlenül szükségünk van a mindennapos sóbevitelre.

A Nature Cookta Parajdi étkezési só különlegessége, hogy kifejezetten kézzel bányászott és aprított sóról van szó. Tisztasága természetes módon nagyon nagy, minden adalékanyagtól és környezeti szennyeződéstől mentes termék. Az Erdélyben bányászott parajdi só rengeteg ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Fontos tisztázni, hogy alapvetően só fogalma alatt nem a hagyományos konyhasót értjük, hanem a természetes, külső behatásoktól védett sókat, melyek különböző mennyiségben tartalmaznak hasznos ásványi anyagokat. A parajdi sóról köztudott, hogy az ősóceán kiszáradásakor keletkezett, a védett környezet miatt pedig teljes mértékig meg tudta őrizni tisztaságát, ráadásul a benne található ásványi anyagok és nyomelemek mennyisége és minősége kiemelkedő a sók között.

Figyelemreméltóan magas NaCl tartalma (97%) mellett 84-féle ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaz.

A Nature Cookta Parajdi étkezési Só kitűnően kiválthatja a hagyományos asztali sót, egészséges megoldást jelentve a napi sóbevitelünk fedezésére.

Kiszerelés: 1000g

Forgalmazza: Lechner és Zentai Kft. Budapest