Aktív árpa formula

5400 Ft

Az Aktív árpa formula tiszta és értékes táplálék, mely energikussá és egészségessé teszi a szervezetet, erősíti az immunrendszert, pótolja a vitaminokat és ásványi anyagokat.

Minden embernek naponta szüksége van az egészséges táplálékra, ezért az Aktív árpa Formula valamennyi korosztályt megcélozza: 6 hónapos kortól egészen a 100 éven felüliekig. Nélkülözhetetlen, azok számára, akik szívesen fordítanak több figyelmet az egészségükre.

Kiváló mind a sportolóknak, mind a menedzsereknek, hiszen szükségük van a jó erőnlétre, a kiváló fizikai-szellemi teljesítőképességre. Mindenki megtalálhatja a termékben a saját részére szóló előnyöket. Az Aktív árpa jól felszívódó élő tápanyagokban gazdag, a mai kor emberének egészséges táplálkozási igényét elégíti ki.

Elkészítése gyors és egyszerű.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az Aktív árpa formula fogyasztása révén a szervezet jobb állapotba kerül, erőteljesebb és ellenállóbb lesz, kevésbé lesz kitéve a fertőzéseknek, és jóval gyorsabban regenerálódik.

Vannak, akik alakformáláshoz, fogyókúrához veszik igénybe, hiszen az elhízás sok esetben az elégtelen emésztés eredménye, mely folyamatokat az Aktív árpa formula optimalizál, mellette méregtelenít, így a súlyfelesleg viszonylag gyorsan távozik.

Fogyasztása nincs korhoz és nemhez kötve, bárki fogyaszthatja, semmilyen mellékhatása nincs, tiszta, fehérjedús tápanyag, vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

Kiszerelés: 620 g

Cikkszám: 0b2006e3f944 Kategória: