Kendermagliszt 250g – Nature Cookta

480 Ft

A Nature Cookta kendermagliszt úgy észül, hogy először a kender apró magját hidegen, vegyszermentesen, préseléssel zsírtalanítják, majd lisztté őrlik. Az eljárásnak köszönhetően egy kiváló reformkonyhai alapanyagot kapunk, amely a sütés-főzéshez megfelelő arányú omega-6 és omega-3 zsírsavat tartalmaz. A hidegen sajtolt kendermagliszt beltartalmi értéke mintegy 30%-kal magasabb, mint az egyszerű, ledarált változatáé. A Nature cookta kendermagliszt gazdag esszenciális aminosavakban, bővelkedik B- és E-vitaminban, valamint jelentős mértékben tartalmaz kalciumot, magnéziumot és káliumot.

Ha a receptben előírt lisztmennyiség egy részét kendermagliszttel helyettesítjük, az növeli az étel tápanyagtartalmát, emellett finom, különleges ízt kölcsönöz neki.

Nem tartalmaz gabonaféléket és semmilyen adalékanyagot. Az étkezési kendermagnak nincs kábító hatása, ezért biztonságban fogyasztható.

összetevők: 100% hidegen sajtolt kendermagliszt

100g kendermagliszt tápanyagartalma: Energia: 302 kcal/1238 KJ, Fehérje: 32g, Szénhidrát: 6g, Rost: 26g, Zsír: 11,3g (ebből telített: 1g, omega-3: 2,1g, omega-6: 6g), Nátrium: 15 mg.

Kiszerelés: 250g

Forgalmazó: Lechner és Zentai Kft. Budapest