Útifű maghéj 100g – Éden

590 Ft

Az útifű maghéj teljesen természetes és biztonságos. A szervezetben nem szívódik fel, nem hat izgatóan rá és nem okoz függőséget, emiatt alkalmas folyamatos hosszú távú használatra.

Megfelelő rost mennyiség fogyasztása biztosítja a szervezetnek a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, valamint biztosítja a szervezet számára az élelmiszerekben található minden fontos tápanyag felszívódását.
A rostok segítik a salakanyagok gyors távozását is a szervezetből, ezáltal hozzájárulnak az egészséghez. Az oldható rostanyag tökéletes forrása az útifű maghéj, amely a vízből képes a saját tömegének a húszszorosát magába szívni. Ezáltal létrejön egy lágy zselé, ami elkezd felszívódni a béltraktusban. Ez segíti a toxikus anyagok eltávolítását, valamint segít megelőzni, hogy ezek az anyagok hosszú időt töltsenek a belekben.

Fogyasztása ajánlott emésztési problémák (szorulás, hasmenés, puffadás) esetén, valamint kúraszerű alkalmazására az emésztőrendszer tisztításához.

Felhasználási javaslat: 1 pohár (min. 2dl) vízbe – lehet gyümölcslé, tea is – 1 evőkanállal rakjunk az útifű maghéjból, keverjük el gyorsan, majd azonnal fogyasszuk el. A nap folyamán fontos a megfelelő folyadékbevitel (min. 2 liter), lehetőleg tiszta víz formájában!

Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energia: 74 kJ / 18 kcal; Fehérje: 1,4 g; Szénhidrátok: 2,5 g (ebből cukrok: 0 g); Keményítő: 4,0 g; összes zsír: 0,2 g (ebből telítetlen zsír: 0 g); élelmi rostok: 87,8 g.

összetevők: útifű maghéj (psyllium husk)

Kiszerelés: 100g