Életkristály extra koncentrátum – Live Crystals

8980 Ft

A készítmény gyümölcsök és növények speciális eljárással készült kivonata. Mellékhatása nincs, gyógyszerek mellett is fogyasztható.

Fő alkotó elemeia magas polifenol és flavonoid tartalmú piros gyümölcsök és a zöldtea koncentrátuma. Kiváló fleszívódású, kellemes aromájú étrend-kiegészítő. Feladata az érrendszer egészségének megőrzése, a jó körzérzet és erős immunrendszer biztosítása. Fogyasztása kúraszerűen ajánlott.

összetétel: piros szőlő-, málna-, sárgabarack-, feketecseresznye-, amerikai szederlé koncentrátum, méz, kamilla-, jázmin- és zöldtea kivonatok, víz, alkohol (kevesebb, mint 1% v/v) és kálium-szorbát felhasználásával

Adagolás: Naponta 3×5 pumpálásnyi mennyiség, étkezéstől függetlenül. Egy üveg tartalma normál adagolás esetén öt hétre elegendő.

Forgalmazó: LC Hungary Kft.

Kiszerelés: 94 ml

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!

Leírás

Az Életkristály extra magas polifenol és flavonoid tartalmú, természetes alapanyagokból készült – pozitív szakvéleménnyel rendelkező gyümölcs-növény – elixír C-vitaminnal.

Összetevők: piros szőlőlé-, tisztított víz, gránátalmalé-, fekete cseresznyelé-, kék áfonyalé-, fekete bodzalé-, fekete berkenyelé- koncentrátum, méz, aszkorbinsav, zöld tea kivonat, tartósítószer (szorbinsav).

Használati javaslat: Alkalmazása évente 3-4 hónapon keresztül, kúraszerűen ajánlott, de szükség esetén megszakítás nélkül is fogyasztható.

Adagolás: Naponta 3×5 pumpálásnyi mennyiség hígítás nélkül, étkezéstől függetlenül. Intenzív kúra esetén a fenti adag kétszerese (napi 3×10 pumpálás) ajánlott. A hatékonyabb felszívódás érdekében célszerű 1-2 percig szájban tartani, majd ezután lenyelni. 1 üveg (100 ml) = 1 havi adag (normál adagolás esetén)

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! A termék nem gyógyszer, hanem növényi elixír, használata nem helyettesíti az orvosi kezelést.