Immungold kapszula – Dr. Chen

2630 Ft

A hagyományos kínai orvoslásban nagyra becsült kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) kialakulása és fejlődése számára a tibeti fennsík oxigénszegény környezete ideális, melyet a Távol-Keletén élők a legértékesebb gyógynövények egyikeként használnak szervezetük tonizálására. A pecsétviaszgomba (Ganoderma Lucidum, Reishi) Hunan tartomány nehezen megközelíthető magashegységeiben nő. Spórája sejtfalát speciális módszerrel törik szét, így különleges poliszacharidjai, triterpén hatóanyagai és nyomelem tartalma révén segít fenntartani a természetes védekező rendszert, azaz támogatja az immunrendszert, továbbá hozzájárul az egészséges keringés fenntartásához, a koleszterinszint csökkentéséhez. A C-vitamin segíti az immunrendszer megfelelő működését, valamint elősegíti a szív és a keringési rendszer egészséges működését.

Holisztikus szemlélet alapján készült recept az immunrendszer egészségének támogatására.

Hatóanyag/2 kapszula: Kínai hernyógomba (cordyceps sinensis): 400 mg, Pecsétviaszgomba spóra (ganoderma lucidum, reishi spore): 74,4 mg, C-vitamin: 120 mg, B1-vitamin: 5,6 mg.

Adagolás: naponta 2×1 kapszula bő folyadékkal lenyelve.

összetevők: kínai hernyógomba őrlemény, C-vitamin, pecsétviaszgomba spóra, B1-vitamin kemény zselatin kapszulába töltve.

Kiszerelés: 40 db kapszula

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.