Propolisz kapszula – Interherb

1800 Ft

Leírás

Propolisz kapszula az immunrendszer védelmére. A propolisz egy természetes, növényi eredetű anyag. A pollengyűjtő méhek növények, fák és rügyek mézgás felületéről gyűjtik be. A flavonoidokban gazdag propolisz a kaptár kórokozókkal szembeni belső védelmét szolgálja. Népi megfigyelésen alapuló felhasználása ennek megfelelően az immunrendszer természetes védelmét, legyengült szervezet erősítését célozza.

Fogyasztását ajánljuk a szervezet immunrendszerének támogatására, a felső légutak egészségének megőrzésére.

Hatóanyag-tartalom/kapszula: 250 mg mely megfelel 1250 mg propolisz pornak.

Javasolt fogyasztás: napi 1 kapszula. Főétkezést követően, szétrágás nélkül, folyadékkal nyelje le. Folyamatos szedését 3 hónapig ajánljuk. Egy hónap szünetet követően a készítmény szedése folytatható.

Összetevők: propolisz kivonat, tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, zselatin, csomósodást gátló anyagok: magnézium-sztearát, talkum, kolloid-szilicium-dioxid, színezék: titán-dioxid.

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: méhészeti termékekre,virágporra allergiás személyek, valamint vesebetegek számára alkalmazása nem javasolt. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.