Propur csepp – Szilor

2150 Ft

Leírás

A Propur csepp gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, amelynek hatását népgyógyászati és kísérleti adatok igazolják.

Kísérletileg igazolt legfontosabb gyógyhatásai: gyulladáscsökkentő, a szervezet védekezőképességét erősítő, étvágyfokozó, fertőtlenítő, helyi érzéstelenítő, hajszálér rugalmasságát fokozó hatás.

Alkalmazása ajánlható:
– általános erősítésre, étvágyjavításra,
– enyhe fertőzések miatti szájüregi és felső légúti megbetegedések (pl. torokgyulladás) megelőzésére illetve enyhítésére önállóan vagy a gyógyszeres terápia kiegészítéseként,
– gyomor-, bél- és húgyivar-rendszerben fellépő gyulladások mérséklésére.

Alkalmazási javallata: naponta 1-3-szor 20 csepp – cukorra vagy kenyérre csepegtetve.

Tartalmaz: 50 ml készítmény tartalmaz 4,3 g propolisz kivonatot, segédanyagként pedig 85 tf %-os alkoholt, mely adagonként 0,57 g alkoholnak felel meg.

Kiszerelés: 50ml

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Magas alkoholtartalma miatt a készítmény gyerekeknek 14 éves kor alatt nem ajánlott. Ugyanezen ok miatt terhesség és szoptatás ideje alatt sem ajánlott a fogyasztása. A használata méhészeti termékekre, virágporra allergiás személyek, valamint vese-, máj- és cukorbetegek számára nem javasolt!