Bio útifű maghéj 100g – Biorganik

810 Ft

Oldható rostanyag tökéletes forrása a bio útifű maghéj, amely vízből képes a saját tömegének a sokszorosát magába szívni. Ezáltal létrejön egy lágy zselé

Leírás

Oldható rostanyag tökéletes forrása a bio útifű maghéj, amely vízből képes a saját tömegének a sokszorosát magába szívni. Ezáltal létrejön egy lágy zselé, ami elkezd felszívódni a béltraktusban. Ez segíti a toxikus anyagok eltávolítását, valamint segít megelőzni, hogy ezek az anyagok hosszú időt töltsenek a belekben.

Az útifű mag egy ideális forrása a rostoknak azok számára is, akik a búzára érzékenyek. Az útifű maghéj teljesen természetes és biztonságos. A világon több millióan használják évről-évre. A szervezet nem szívja fel, nem hat izgatóan rá és nem okoz függőséget. Ezen okok következtében alkalmas a hosszú távú használatra.

Felhasználási javaslat: 1 pohár (min. 2 dl) vízbe vagy valamilyen gyümölcslébe 1 evőkanállal rakjunk az útifű maghéjból, keverjük el gyorsan, majd azonnal fogyasszuk el. A nap folyamán fontos a megfelelő folyadékbevitel (min. 2 liter), lehetőleg tiszta víz formájában.

Összetevők: bio útifű maghéj (psyllium husk)

Kiszerelés: 100 g