Colon Cleanse 340g – natúr

7700 Ft

Cikkszám: 6f37b3893a3c Kategória: Címke:

Leírás

A Colon Cleanse por használata a tiszta, lerakódásoktól mentes vastagbélnek köszönhetően könnyed, energikus életet, fiatalos lendületet, laposabb hasat, szebb és egészségesebb bőrt hoz el az Ön életébe is! A növényi rostoknak köszönhetően pedig a Colon Cleanse a méregtelenítés mellett lúgosítja is a szervezetet!

Hatóanyaga speciális növényi rostos őrlemény (psyllium), melynek nyáktartalma folyadék hatására többszörösére duzzad és zselés masszává alakul, amely végighaladva a bélcsatornán kitakarítja a salakanyagokat és a széklettel együtt távozik.

Rosthiányos táplálkozás esetén a bélmozgás lelassul, a salakanyagok lerakódnak a bél falára. Ezeket a lerakódásokat a Colon Cleanse – mint egy lágy kefe – a vastagbél legmélyebb gyűrődéseiből is eltávolítja. A vastagbél helytelen működése számos betegség forrása. A vastagbélben található az immunközpontunk 70 %-a, ezért nagyon fontos, hogy tisztán tartsuk, mert csak így tudja megfelelően ellátni a funkcióját.

Hatékonyan alkalmazható a székletürítés megkönnyítésére, aranyér okozta panaszokra, az étrend rosttartalmának emelésére, koleszterinszint csökkentésére, vastagbélproblémák esetén.

Alkalmazása: A port legalább 2,5 – 3 dl vízben, gyümölcslében, ill. egyéb üdítőitalban kell alaposan elkeverni, majd meginni. Javasolt további folyadék fogyasztása is rövid időn bleül. A szer hatását fokozatosan fejti ki, így az optimális hatás eléréséhez 2-3 napig tartó rendszeres

Hatóanyag: psyllium – speciális növényi maghéjőrlemény. A készítmény más anyagot nem tartalmaz.

Kiszerelés: 340g