Emésztőenzim kapszula – Jutavit

1730 Ft

Leírás

A Jutavit emésztőenzim kapszula a megfelelő emésztéshez kifejlesztett étrend-kiegészítő készítmény. Az emésztőenzim komplex a glutén, zsírok, keményítő, rost és fehérjék lebontását segíti elő.

A készítményben található laktáz enzim a tejcukor, az amiláz a keményítő, a proetáz a fehérje, a lipáz a zsírok, a culluláz a rostok, a prolil-oligopeptidáz pedig a glutén lebontásában részt vevő enzimek.

Javasolt adagolás: napi 1-3 alkalommal egy kapszulát vízzel lenyelni közvetlenül étkezés előtt.

Hatóanyag tartalom/kapszula: DigeZyme enzim komplex 100 mg (amelyből laktáz enzim 400 ALU, amiláz enzim 2400 DU, proteáz enzim 600 PC, lipáz enzim 20 FIP, celluláz enzim 110 CU), Tolerase G 15000 PP (prolil-oligopeptidáz enzim).

Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), hidroxi-propil-metil-cellulóz (növényi kapszulahéj), maltodextrin (kukorica), csomósodást gáltó anyag (zsírsavak magnéziumsói), DigeZyme enzim komplex (laktáz enzim, amiláz enzim, proetáz enzim, lipáz enzim, culluláz enzim), Tolerase G (prolil-oligopeptidáz enzim, maltodextrin (kukorica)).

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot. Nem helyettesíti a gluténmentes étrendet, csak hozzájárul az élelmiszerekben esetlegesen megmaradt glutén lebontásához.