Gastro-Bon rágótabletta 60 db Pharmaforte

6830 Ft

édesgyökér kivonat 5 probiotikummal és természetes édesítőszerrel a gyomor és bélrendszer egészségéért.

A Gastro-Bon rágótabletta széles körben klinikailag vizsgált és dokumentáltan élettanilag hasznos, élő probiotikus baktériumai segítik a gyomor és bélflóra egészséges működésének fenntartását, az emésztőrendszerben a hasznos baktériumok egyensúlyának kialakítását, a normál emésztést. Hozzájárulnak a gyomor és a bélrendszer komfortérzetéhez. Hatásukat jól kiegészíti az édesgyökér kivonata, amely segíti a gyomor és a nyombél nyálkahártyáinak normál működését. A szorbitol, xilitol és fruktóz-oligoszacharid prebiotikumok táplálják és segítik a készítmény probiotikumjainak szaporodását, aktivitását.

A termék xilitol tartalma elősegíti a fogak egészségének megtartását.

Hatóanyagtartalom/2 tabletta: glicirrizinsav max. 22,8 mg, összes polienol: 20 mg, Probiotikumok: 5×10ª cfu (ª =9).

Adagolás: naponta 2×1 rágótabletta fogyasztása javasolt 20 perccel a két főétkezés előtt, folyadék fogyasztása nélkül. Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású lehet.

összetétel/rágótabletta: édesgyökér-kivonat:380 mg, édesítőszerek: xilitol: 133,7 mg, szorbitol: 133,7 mg, fruktózoligoszacharid: 50 mg, csomósodásgátló: magnézium-sztearát: 7,6 mg, citromaroma: 5 mg, probiotikumok (lactobacilus acidophilus, lactobacilus rhamnosus, bifidobacterium bifidum, bifidobacterium infantis, bifidobacterium longum) 2,5×10ª cft (ª =9)

Kiszerelés: 60 db tabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Alkalmazása ajánlott minden korosztály részére szükség esetén tartós fogyasztásra, kivétel alá tartoznak a gyermeket váró és szoptató kismamák, 3 éves kor alatti gyermekek.