Mikronizált Perui kovaföld por 300g – Tenmag

4350 Ft

Leírás

A mikronizált Perui kovaföld koncentrált mennyiségben tartalmazza szervezetünk egyik legfontosabb tápanyagát, a szilícium-dioxidot. A Mikronizált Perui kovaföld a legtisztább (95%) minőségű és a leghatékonyabb étkezési kovaföld a világon. A mikronizált Perui kovaföld hatékonyabban felszívódni a szervezetben, mivel egy átlagos emberi sejt mérete 10 mikron, ez pedig 1 mikron nagyságú.

Az étkezési minőségű Perui kovaföld az utóbbi években elsősorban a szervezet megtisztítására, méregtelenítésére alkalmazott étrend-kiegészítőként terjedt el.

Fogyasztási javaslat: Napi 1 púpozott evőkanállal (7gr.). Keverje vízhez, gyümölcsléhez, turmixba, vagy más élelmiszerbe, lehetőleg reggel éhgyomorra fogyassza.

Összetevők: 100% perui kovaföld

Kiszerelés: 300g

Ritkán előforduló mellékhatások: A kúra elején, felléphet átmeneti fáradtság, enyhe szorulás, hasmenés. Ezeket a panaszokat természetesnek kell tekintenünk, mert ezek a tünetek a toxinoktól való tisztulási folyamat részét képezik és 3-7 napig is eltarthatnak. Minden ilyen esetekben a kovaföld napi adagját javasolt a felére csökkenteni vagy szüneteltetni. Mint minden más étrend-kiegészítőnél, beszélje meg orvosával, mielőtt használja.