Protexin balance kapszula

5500 Ft

Leírás

Protexin Balance az egészséges, normális bélflóra fenntartására. Hatóanyagai olyan probiotikus baktériumok, melyek az egészséges szervezet bélflórájának összetevői. Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, hatását szakirodalmi adatok igazolják.

Alkalmazási javaslat: A bélflóra helyreállítása (pl. antibiotikus kezelések idején és azt követően, hasmenés alatt és után). Puffadás megszüntetésére. A meggyengült immunrendszer erősítésére, klímaváltozáskor, utazáskor és stresszhelyzetekben.

Adagolás: naponta két alkalommal főétkezéskor 1-1 kapszulát bő folyadékkal vegyen be.

Összetétel: Hatóanyag: 100 millió élő probiotikus baktérium csíra (1,2 mg Lactobacillus paracasei, 1,05 mg Lactobacillus rhamnosus, 0,3 mg Streptococcus thermophilus, 0,15 mg Lactobacillus acidophilus, 0,14 mg Bifidobacterium breve, 0,14 mg Bifidobacterium longum, 0,03 mg Lactgobacillus bulgaricus. Egyéb összetevők: A kapszula prebiotiumonként 97% frukot-oligo-saccharidot és vivőanyagként magnézium-sztearátot tartalmaz.

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!