A-vitamin kapszula 250 db – Swanson

5090 Ft

Az A-vitamint, más néven retinolként is emlegetik, de gyakran halljuk hámvédő vitaminként is. Előanyagaiból – az úgynevezett provitaminokból – a szervezetben is képződhet. A leginkább elterjedt előanyagok a különböző karotinoid vegyületek, melyek közül is a legaktívabb a ß-karotin, amely sárgarépában, sárgabarackban található.

Hatóanyag/napi adag (1 kapszula): A-vitamin (halmáj olaj, 3000 µgRE-10000NE retinil-palmitát)

összetevők: A-vitamin (retinil-palmitát, halmáj olaj), szója olaj, zselatin, nedvesítőszer: glicerin, víz.

Adagolási javaslat: napi 1 kapszula

Kiszerelés: 250db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.

Leírás

Az A-vitamin – más néven retinol – hámvédő vitaminként is ismert. Előanyagaiból – az úgynevezett provitaminokból – a szervezetben is képződhet. A leginkább elterjedt előanyagok a különböző karotinoid vegyületek, melyek közül is a legaktívabb a ß-karotin, amely sárgarépában, sárgabarackban található.

Hatóanyag/kapszula: A-vitamin 3000 µgRE-10000NE

Összetevők: A-vitamin (retinil-palmitát, csukamáj olaj), szója olaj, zselatin, nedvesítőszer: glicerin, víz.

Adagolási javaslat: napi 1 kapszula

Kiszerelés: 250db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot. Terhes és szoptató kismamák vagy gyógyszert fogyasztók konzultáljanak a használat előtt kezelőorvosukkal.