Barna alga kapszula – Interherb

2170 Ft

Leírás

A barna alga kivonat különlegessége a benne felhalmozott szerves kötésű jód, melyet szervezetünk könnyen hasznosít. A jód nélkülözhetetlen a pajzsmirigy hormonok előállításához, a megfelelő anyagcseréhez és az energiatermelő folyamatokhoz, ezért hatással van valamennyi élettani folyamatra.

A különböző algafajok a tengerek értékes és a mai napig kiaknázatlan élelmiszer-tartalékai, melyek fotoszintézis révén elsőként tették lehetővé az éltető oxigén kialakulását a Földön. Legfontosabb élettani tulajdonságuk, hogy tartalmazzák a tengervízben megtalálható legtöbb oldott ásványi anyagot és mikroelemet, emellett értékes vitamin, fehérje és rostforrások.

Hatóanyag-tartalom a napi 1 kapszulában: barna alga kivonat: 150 mg (ebből jód: 150 µg).

Összetevők/kapszula: 150 mg barna alga kivonat, tömegnövelők: mikrokristályos cellulóz, keményzselatin (zselatin, színezék: titánium-dioxid), csomósódást gátló anyagok: magnézium-sztearát, talkum, kolloid-szilicium-dioxid.

Adagolás: Felnőtteknek napi 1 kapszula

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.