Akció!

Dr. Chen 1200 mg C-vitamin + D3-vitamin + cink

4100 Ft

Leírás

A Dr. Chen 1200 mg C-vitamin  nyújtott felszívódású készítmény D3-vitaminnal és cinkkel kombinálva. Folyamatosan látja el a szervezetet tablettánként 1200 mg C-vitaminnal, amely hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez. Antioxidánsként támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét, a fáradtság és kifáradás csökkentését, fokozza a vas felszívódását. Támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását.

A D3-vitamin hozzájárul

  • az immunrendszer normál működéséhez

  • az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához

    A cink hozzájárul

  • az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez,

  • a normál csontozat fenntartásához,

  • a haj, a bőr, a köröm normál állapotának és

  • a szellemi működés fenntartásához.

Adagolás: Naponta 1 tabletta bőséges folyadékkal lenyelve

Hatóanyag/napi adag (1 tabletta): C-vitamin 1200 mg, D3-vitamin 20 µg, cing 12 mg, csipkebogyó kivonat 50 mg, acerola gyümölcs kivonat 30 mg.

Összetevők: C-vitamin (aszkorbinsav), zsírsavak magnézium sói (csomósodást gátló), mikrokristályos cellulóz (tömegnövelő szer), cink-szulfát, csipkebogyó kivonat, acerola gyümölcs kivonat, hidroxipropilmetilcellulóz (HPMC – sűrítőanyag), D3-vitamin (kolekalciferol).

Kiszerelés: 100 + 5 tabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.