Liposom C + D3 tabletta 60 db – Jutavit

3270 Ft

Leírás

A Liposom C + D3 tabletta liposzómás C-vitamint, citrus bioflavonoidokat, acerola és csipkebogyó kivonatot tartalmaz D3-vitaminnal kombinálva.

A C- és D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A C-vitamin hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához. A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalcium szintjének, az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához.

Adagolás: Felnőtteknek napi 1-3 tablettát, gyermekeknek 6 éves kortól 1 tablettát ajánlott bevenni – bő folyadékbevitellel.

Hatóanyag/tabletta: C-vitamin 400 mg, D3-vitamin 10 µg, Citrus bioflavonoidok 25 mg, Csipkebogyó kivonat 25 mg, Acerola kivonat 20 mg.

Kiszerelés: 60 db filmtabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!