D3-vitamin 2200NE 40db – Jutavit

850 Ft

Jutavit D3 vitamin 2000 NE lágy kapszula D-vitamin hiányos állapot fennállása esetén, a különleges táplálkozási igény kielégítéséhez igazított összetételű – speciális – gyógyászati célra szánt tápszer.

Leírás

A D3-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalcium szintjéhez, az egészséges csontozathoz, az egészséges izomfunkció fenntartásához. Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban is.

Adagolás: felnőtteknek napi 1 tabletta

Hatóanyag/tabletta: D3 vitamin 55 µg (2200NE)

Összetevők: tömegnövelő szerek (cellulóz, dikalcium-foszfát), keményítő (gluténmentes), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), kolekalciferol.

Kiszerelés: 40 db tabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! A termék fogyasztása magas vér-, illetve vizelet-kalciumszint esetén, illetve kalciumtartalmú vesekövek esetén nem ajánlott! A készítmény adagolásánál figyelembe kell venni a más külső forrásból (gyógyszer, élelmiszer) bevitt D-vitamin mennyiségét.