D3-vitamin csepp – Innopharm

990 Ft

D-vitamin csepp a megfelelő D3-vitamin bevitel biztosítására újszülött kortól.

Felhasználási javaslat: újszülött kortól, kisgyermekeknek és felnőtteknek egyaránt a megfelelő mennyiségű D-vitamin bevitel biztosítására.

Adagolás: anyatejes táplálás esetén, amennyiben az orvos másképp nem rendeli, a csecsemőknek és kisgyermekeknek 7 csepp, felnőtteknek 5 csepp javasolt naponta. Tápszeres táplálás esetén az orvos által előírt mennyiségben adható.

Ellenjavallat: az összetevők bármelyikével szembeni túlérzékenység.

Hatóanyag/7 csepp: D3-vitamin (kristályos): 7 µg.

összetevők: MCT olaj (napraforgóolajból és szójababból), tokoferolok, kristályos D3-vitamin.

Kiszerelés: 30 ml (kb 1400 csepp)

Forgalmazza: Innopharm Gyógyszergyártó Kft. Budapest

Figyelmeztetés: A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Amennyiben a szükséges D-vitamin bevitelének bármilyen akadálya van, a D3-vitamin csepp kizárólag az orvos utasítása szerint és az orvos által a testtömeg és életkor függvényében meghatározott adagban adható csecsemők és kisgyermekek számára. Más D-vitamin tartalmú készítmény (pl. tápszer) egyidejű fogyasztása esetén az adagolásról kérje ki a kezelőorvos véleményét. Parenterális táplálásra nem alkalmazható. Nem használható egyedüli tápanyagforrásként!

Cikkszám: 08e40c67af65 Kategória: