Kalci-citrát D3-vitamin filmtabletta – Bioco

3690 Ft

Leírás

A Bioco Kalci-citrát D3-vitamin filmtabletta kizárólag szerves kötésű formában tartalmazza a kalciumot, amely a normál csontozat és fogazat fenntartásához, és a normális izomműködéshez szükséges. A készítményben lévő magas hatóanyag-mennyiségű szerves kalciumot D3-vitamin egészíti ki. A D-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához, az egészséges csontozat és izomfunkció, valamint a normál fogazat fenntartásához.

Hatóanyag/filmtabletta: kalcium 350mg (szerves kötésű kalcium-citrátból), D3-vitamin 5 µg (200NE).

Adagolási javaslat: naponta 1 kapszula fogyasztása javasolt.

Összetevők: kalicum-citrát, fényező anyag (zsírsavak), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), stabilizátor (polivinil-alkohol), fényező anyag (polietilénglikol), csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, talkum), színezékek (riboflavin, titán-dioxid, vas-oxid), részben hidrogénezett szójabab olaj, kolekalciferol

Kiszerelés: 90 db filmtabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot. A „Bioco” bejegyzett cégnevet és nem ökológiai tanúsítást jelent!

Allergén információ: szóját tartalmazó készítmény.