Magne-C (Magnézium-aszkorbát) por 200g – GAL

6800 Ft

Leírás

A GAL Magne-C, vagyis magnézium aszkorbát por 100 adagot tartalmazó készítmény.

A magnézium egyes formái jól hasznosulnak, mások alig. A magnézium-citrát jól hasznosul, azonban sokaknak hasmenést okoz. A magnézium-citrát a magnézium citromsavval alkotott sója, míg a magnézium-aszkorbát a C-vitaminnal alkotott sója, méghozzá annak természetes (L-) formájával. Nem okoz hasmenést és a magnézium mellett C-vitamin forrás is egyben. A hagyományos C-vitaminnál kevésbé savas/savanyú, így gyermekek és kapszulákat nehezen nyelő felnőttek számára is ideális, hiszen folyadékban oldva fogyasztva sem kell a fogzománc miatt aggódni. A magnézium-aszkorbát ideális magnézium és C-vitamin forrás mindenkinek!

Fogyasztási javaslat: felnőtteknek napi 1 csapott kávéskanálnyi (2g) folyadékban oldva. Gyermekeknek testsúly arányosan.

Összetevők: 100% magnézium-L-aszkorbát

Kiszerelés: 200g

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!

árva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!