Magne-citrát B6-vitaminnal – Bioco

3800 Ft

A Magne-citrát B6-vitaminnal készítmény kizárólag jól hasznosuló szerves magnéziumot és B6-vitamint tartalmaz. A Magne-citrát kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló formában tartalmazza

Leírás

A Magne-citrát B6-vitaminnal készítmény kizárólag jól hasznosuló szerves magnéziumot és B6-vitamint tartalmaz.

A Magne-citrát kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló formában tartalmazza a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normális izom- és idegrendszer működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez szükséges magnéziumot. A termék nem tartalmaz szervetlen magnézium vegyületeket. A készítményben levő szerves magnéziumot B6-vitamin egészíti ki. A B6-vitamin hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a hormonális aktivitás szabályozásához, a normál vörösvérsejt-képződéshez, valamint a fáradtság csökkentéséhez.

Hatóanyag/tabletta: Magnézium 150mg, B6-vitamin 2mg.

Adagolás: naponta 1-2 tablettát bő folyadékkal lenyelni.

Összetevők: magnézium-citrát, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), fényező anyag (zsírsavak, polietilénglikol), csomósodást gátló (szilícium-dioxid, talkum), stabilizátor (polivinil-alkohol), színezékek (titán-dioxid, vas-oxidok), piridoxin-hidroklorid.

Kiszerelés: 90 db tabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! A „Bioco” bejegyzett cégnevet és nem ökológiai tanúsítást jelent!