GAL Q10 + MCT olaj 250 ml

7150 Ft

Leírás

A GAL Q10 + MCT olaj készítmény növényi fermentációval előállított Q10-et tartalmaz MCT olajban stabilizálva, kristálymentesen oldva.

Ebben a termékben egy mások által eddig még nem alkalmazott új megoldással éltünk, hogy biztosítsuk a Q10 legoptimálisabb felszívódását a szervezetben. Fenntartható gazdaságból származó pálmamagból nyert MCT-olajban oldottuk, hogy elégtelen epetermelés esetén se legyen akadályozott a felszívódás. A stabilitás biztosítására, és egyben a Q10 megfelelő szervezeten belüli redukálásának támogatásához egyedi antioxidáns rendszerünket is hozzáadtuk. Ez többek közt a görög zsálya levelének kivonatából, vöröspálma gyümölcséből, valamint növényi olajokból nyert tokoferolokból és tokotrienolokból áll.

Fogyasztási javaslat: napi 5 ml (2 teáskanál) fogyasztása javasolt egy vagy több részletben. Legjobb étkezéssel együtt, de anélkül is lehet. Érdemes az elős napokban csak 1 teáskanálnyi mennyiséget fogyasztani, mert az MCT olaj eleinte arra érzékenyeknél enyhe hasmenést okozhat. Idővel ez elmúlik és emelhető a dózis.

Hatóanyag/5 ml (2 teáskanál): Q10 koenzim (növényi fermentációval előállított nem redukált forma) 100 mg, GAL természetes antioxidáns keverék 6 mg.

Összetevők: MCT-olaj, Q10-koenzim (ubikinon), természetes antioxidáns (vegyes tokoferolok, tokotrienolok vöröspálma-gyümölcshúsból és egyéb növényi olajokból, görög zsálalevél szuperkritikus extraktum).

Kiszerelés: 250 ml

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.