Iron Vital 500 ml – Hübner

7260 Ft

Leírás

Az Iron Vital fokozott vasszükséglet esetén lehetővé teszi a szervezet vastartalékainak feltöltését, a napi ajánlott vasmennyiség 100%-át tartalmazza. Kétértékű vasat tartalmaz, melynek felszívódását a készítményben lévő C-vitamin elősegíti. A B2-vitamin hozzájárul a normál vas-anyagcseréhez.

A vas és a C-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, valamint részt vesz a normál oxigénszállításban. A vas szerepet játszik a sejtosztódásban.

Nem csak könnyen emészthető, hanem hihetetlenül jó ízű. Aromája gyümölcsös, de nem túl édes, a vas kellemetlen ízét jól fedi. Alkalmazható nőknek a terhesség és szoptatás idején és vegetáriánusoknak, vegánoknak is. Nem tartalmaz mesterséges édesítőszert és színezéket.

Ajánlott adagolás: Felnőtteknek naponta 2×10 ml, gyermekeknek 7-10 év között naponta 2×5 ml, 4-7 év között naponta 1×5 ml. Az adagokat kb. 1 órával étkezés előtt ajánlott bevenni, hogy a vas felszívódását más ételek ne befolyásolják.

Tápanyag-tartalom/20 ml: C-vitamin 80 mg, Niacin 16 mg, B6-vitamin 1,4 mg, B2-vitamin 1,4 mg, B1-vitamin 1,1 mg, B12-vitamin 1,9 µg, Vas 20 mg.

Kiszerelés: 500 ml

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!