Facelift kollagén 500 ml – Natur Tanya

5410 Ft

Ez a termék szabadalommal védett kollagén mátrixot tartalmaz, ami lehetővé teszi az 5 legfőbb típusú kollagén szintetizálását a szervezet számára, melyek az anyagcsere szintjén más és más szerepet töltenek be.

Alapvetően 5 típusú kollagént különböztetünk meg, melyek hely szerint megtalálhatóak; I. típusú kollagén; bőr, csontok, inak, szalagok. II. típusú kollagén; porc-és szem szerkezete, III. típusú kollagén; máj, tüdő, artériák. IV. típusú kollagén; vese és belső szervek, V. típusú kollagén; méhlepény, haj szerkezete. A kollagén szintetizáláshoz C-vitaminra is szükség van, ezért ha kollagént fogyaszt, ne feledkezzen meg a szerves C-vitamin bevitelről. A Kollagén nem más, mint az elasztikusság, a rugalmasság, a feszesség, azaz a fiatalság fehérjéje. A test meghatározó proteinje, ami a haj, bőr, köröm, ínak, porcok, csontok, izmok, erek, valamint az összes kötőszövet szerkezeti építője.

Hatóanyag a napi adagban (25 ml): Hidrolizált kollagén: 3000 mg, Aloe vera gél: 200 mg, Csipkebogyó száraz kivonat 4:1: 100 mg, Tengeri elasztin: 30 mg.

összetevők: víz, növényi glicerin, hidrolizált kollagén, liofilizált aloe zselé 200:1 per, aroma, csipkebogyó kivonat 4:1, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, hidrolizát tengeri elasztin, citromsav, neohesperidin DC.

Kiszerelés: 500 ml

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!

Cikkszám: e6f1700e48ed Kategória: