Hair Revall hajregeneráló kapszula – Dr. Chen

1710 Ft

A szép haj, köröm és bőr megőrzéséhez szükséges hatóanyagokat tartalmazó komplex készítmény magas hatóanyag tartalommal.

Modern rohanó világunkban idegrendszerünk nap, mint nap ki van téve különböző megpróbáltatásoknak. A haj kapszulában található C-, B1- és B6-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. A biotin és a cink segítik a haj, bőr, valamint a köröm egészséges szerkezetének megtartását. Az aminosavak (pl. metionin, cisztin) a fehérjék építőkövei. A ginseng az élet gyökere, az energiaáramlásra és a keringésre gyakorolt hatása révén segíti a hatóanyagok felszívódását.

Adagolás: Napi 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Hatóanyag/kapszula: metionin: 100mg, cisztin: 100 mg, C-vitamin (aszkorbinsav): 60 mg, B1-vitamin(tiamin-hidroklorid): 50 mg, B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid): 20 mg, biotin: 300 mcg, cink-szulfát: 20 mg, ginsenozid: 2 mg.

összetevők: metionin, cisztin, zselatin (kapszula – BSE mentes), c-vitamin (aszkorbinsav), panax ginseng gyökér kivonat por, B1-vitamin, B6-vitamin, cink-szulfát, biotin.

Kiszerelés: 40 db kapszula

Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.

Cikkszám: 722e0a044d1f Kategória: