Sörélesztő tabletta Kalciummal 150 db-os – Interherb

1250 Ft

Természetes sörélesztőt, B1-, B2-, B3-vitaminokat és kalciumot tartalmazó készítmény. A B1-vitamin (tiamin) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A B2 és B3-vitamin közreműködik a bőr és nyálkahártya normál állapotának fenntartásában, a bőr egészségének megőrzésében. A kalcium szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában.
Az étrend kiegészítését a készítmény hatóanyagaival elsősorban betegség utáni lábadozóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, egyoldalú táplálkozás vagy szigorú diéta esetén ajánljuk.
Javasolt adagolás: napi 2×2 tabletta étkezés közben vagy azt követően folyadékkal bevéve.
Hatóanyag/napi adag (4 tabletta): Sörélesztő 1430 mg, Kalcium 122,4 mg, B1-vitamin 1,1 mg, B2-vitamin 1,4 mg, B3-vitamin 16 mg.
összetevők: inaktív sörélesztő, kalcium-karbonát, szőlőcukor (glükóz), tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, csomósodást gátló: magnézium-sztearát, nikotinamid, riboflavin, tiamin-monohidrát.
Kiszerelés: 150 db tabletta
Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!