Aloe vera ital vörösáfonyával 1000ml – Natur Tanya

4040 Ft

100%-os tisztaságú aloe vera ital vörösáfonyával és erdei gyümölccsel, IASC által certifikált aloe tartalommal. Az Aloe vera fő hatóanyaga egy, a természetben előforduló poliszacharid,

Leírás

100%-os tisztaságú aloe vera ital vörösáfonyával és erdei gyümölccsel, IASC által certifikált aloe tartalommal. Az Aloe vera fő hatóanyaga egy, a természetben előforduló poliszacharid, az acemannan. Szerves hatóanyag tartalmát az IASC, azaz a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolta.

A belsőleg fogyasztható koncentrátum műtrágyát nem használó termelőtől származik és a friss levelek belső géljét foglalja magába alkohol hozzáadása nélkül. A termék vörösáfonyával és erdei gyümölccsel dúsított.

Gyártói megjegyzés: Mivel a Specchiasol Aloe Verája természetes termék, az íz, szín és sűrűség változó lehet. Ez nem befolyásolja a termék minőségét vagy hatékonyságát.

Adagolási javaslat: 25 ml ital naponta 2 alkalommal, mely fogyasztható magában, vagy vízben/gyümölcslében feloldva. Használat előtt jól rázza fel!

Összetevők: aloe vera 100%-os tiszta nedv, fruktóz, vörösáfonyalé 0,25%, erdei gyümölcs lé 0,25%, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vörösáfonya és erdei gyümölcs ízesítés, tartósítószerek: nátrium-benzoát és kálium-szorbát.

Kiszerelés: 1000ml

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott.