Arany Múmijó tabletta

6300 Ft

A keleti népgyógyászatban nemes egyszerűséggel csak hegyek könnyének nevezett szer, a gyógyítás legkülönbözőbb területein kerül felhasználásra, legyen az emésztőszervi probléma; vírus, vagy baktérium okozta fertőzés; légzőszervi megbetegedés; szív-és, érrendszeri probléma; húgyúti megbetegedés; csonttörés; sérülés – hogy csak a leggyakoribbakat említsük.

A hegyek gyomrából származómúmijó 26 mikroelemet, 10 fémoxidot, 6 aminosavat, természetes szteroidokat, foszfolipideket, egy sor vitamint, olajokat és más biológiailag aktív anyagot tartalmaz, mellyel a betegségek, sérülések gyógyítása mellett az immunrendszer megerősítése is könnyű feladatnak minősül.

Javasolt fogyasztás: felnőtteknek napi 1-2 tabletta étkezés közben.

Hatóanyag/tabletta: 0,2g tisztított múmijó

összetevők/tabletta: 100% tisztított múmijó

Kiszerelés: 20 db tabletta

Forgalmazó: árendás László Budapest

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot. A termékkel szembeni érzékenység esetén és veseproblémák esetén, 1 éven aluli gyermekek, valamint terhes és szoptató anyák számára a készítmény fogyasztása nem ajánlott.

Cikkszám: e954ee29c789 Kategória: