Brokkoli extraktum kapszula – Interherb

1200 Ft

Az ehető káposztafélék értékes hatóanyagaiként tartják számon a kén tartalmú aminosavakat. A brokkoli, a glükozinolátokként ismert vegyületek formájában tartalmazza ezeket a természetes hatóanyagokat. Táplálkozáskutatók frissen fogyasztva, vagy koncentrált formában heti rendszerességgel ajánlják fogyasztását. A hozzáadott C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer normál működésében, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében a fáradtság és a kifáradás csökkentésében.
1 kapszulában lévő 250 mg kivonat megfelel 25000 mg brokkoli őrleménynek.
Hatóanyag/1 kapszula: Brokkoli kivonat: 250 mg (ebből 10 mg glükozinolát vegyületek), C-vitamin: 100mg.
Javasolt fogyasztás: napi 1 kapszula étkezést követően, folyadékbevitellel lenyelve. Folyamatos szedése 1-3 hónapig ajánlott, ezt követően tartson minimum 1 hónap szünetet.
összetevők: brokkoli kivonat, C-vitamin, zselatin, tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, csomósodás gátló anyagok: magnézium-sztearát, talkum, kolloid-szilicium-dioxid, színezék: titán-dioxid.
Kiszerelés: 30 db kapszula
Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!

Cikkszám: 562ba65296a3 Kategória: