Fülgyertya 2 db – Medinatural

550 Ft

.

A test- és fülgyertya használata olyan ősi kezelési módszer, mely a dél-amerikai indiánoktól maradt ránk. Rájöttek, hogy egy henger alakú tárgy – mely kezdetben fakéregből készített tölcsér volt – elégetése a test különböző pontjain jó hatással van a testet átszövő energiapályák állapotára, működésére. A beteg tünetei csillapodtak, sok esetben el is múltak, mert a gyertya égése során keletkezett vákuum-hatás megtisztította ezeket a belső csatornákat a gennyes, gyulladt gócoktól, blokkoktól, javítva a páciens közérzetét, helyreállítva egészségét.

A gyertya használata közben hőhatás és enyhe vákuum keletkezik. Ezáltal a kezelt területen vérbőség alakul ki, nő a váráramlás sebessége, serkentve ezzel a salakanyagok ürülését, segítve szervezetünk öngyógyító folyamatát.

A kezelés módja: A kezeléshez – amíg nem vagyunk gyakorlottak – szükség van egy segítőre. Készítsen a keze ügyébe egy tálkába vizet, majd ellenőrizze, hogy a géz a helyén van-e a gyertyában! Fektesse le a kezelendő személyt úgy, hogy a kijelölt terület vízszintes legyen. A gyertyát gyújtsa meg a szélesebb végénél, majd helyezze a kezelendő felületre. A kezelés alatt tartsa függőlegesen. égés közben alul ne jöjjön ki füst a gyertya töve mellett. Hagyja elégni a jelzésig, majd az odakészített vízbe nyomva oltsa el.

A kezelést mindkét fülön végezze el!

Fültisztítás céljára félévenként egy-három alkalomból álló kúra elegendő. Krónikus betegségek esetén 7 napig naponta, ezután szükség szerint hetenként 1-1 fülgyertya kezelést végezzünk.

összetevők: tisztított méhviasz, pamutvászon, natúrgéz, illóolajok.

Gyártó: MediNatural Kft. 6044 Kecskemét, Külsőnyír 103.

A fülgyertya az alábbi illóolajokkal kerül forgalomba:

-natúr: fülzsír eltávolítására, fülzúgás esetén

-kamilla: fájdalom-csillapító, gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatású

-eukaliptusz: meghűlés, torokgyulladás esetén, fertőtlenítő, immunerősítő hatású

-borókabogyó: reuma, köszvény, emésztési zavarok, légúti panaszok enyhítésére, segíti a méregtelenítést

-kakukkfű: légzőszervi panaszok esetén, erőteljesen bktériumölő, fertőtlenítő, görcsoldó, idegesség, kimerültség enyhítésére. (terhesek, epilepsziások nem használhatják!)

-orbáncfű: depresszió, alvászavarok, fájdalom, vírusos és bakteriális fertőzés enyhítésére

-édeskömény: görcsoldó, gyulladáscsökkentő, keringésjavító, méregtelenítő, légúti panaszokra

-levendula: nyugtató, keringésjavító, immunrendszer erősítő, fájdalomcsillapító, fejfájás, magas vérnyomás tüneteinek csökkentésére, enyhíti a stresszt, feszültséget

-teafaolaj: a legerősebb természetes baktérium-, vírus- és gombaölő, erősíti a pszichikai egyensúlyt és az idegrendszert, serkenti az immunrendszer működését.

Hasznos információ:

A száraz köhögés oka valamely üreg gyulladásos folyamata. A belső fül vagy más kisebb üregek gyulladásai során azok eltömödnek nyálkás, fertőző váladékkal. A fülgyertya segít kiüríteni és kiszárítani a baktériummal telt üregeket.

Homloktáji fejfájás: A belső fül illetve más üregek elzáródása gyakran okoz erősödő nyomást. A gyertyázás hatására átjárhatóvá válnak az üregek és ezáltal csökken a fejfájás.

Fülzúgás: Okozhatja vízelvonás fülzsír felhalmozódással párosulva.

Fülviszketés: Az élesztőgombák elszaporodása okozhatja, melyet candida-fertőzésnek is neveznek. A candida-fertőzés az emésztőrendszerben kezdődik és tovább terjedhet az arc üregeibe és a fülcsatornákba. A fülgyertyázással ki tudjuk szárítani ezeket a területeket.

Cikkszám: 210685cdc358 Kategória: