Nan bao kapszula – Dr. Chen

1020 Ft

A Nan Bao kapszula hagyományos kínai receptúra alapján holisztikus szmléelet követve készült az erőnlét, a szellemi és fizikai teljesítőképesség fenntartása érdekében. A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben. A ginseng támogatja a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartását. A medvehagyma kedvező hatást gyakorol a keringési rendszer egészségére. A lícium gyümölcs élénk narancs színét növényi flavonoid tartalmának köszönheti.

összetevők (1 kapszulára): ginseng gyökér őrlemény, lícium termés őrlemény, medvehagyma kivonat, zselatin kapszulába töltve.

Adagolás: napi 2×1-2 kapszula bőséges mennyiségű folyadékkal lenyelve. Természetes összetevői indokolják a 4-6 hétig történő folyamatos használatát.

Kiszerelés: 20 kapszula

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Cikkszám: a3ccb54e6789 Kategória: Címkék: , ,