Angellica +4 – Celsus

9420 Ft

Leírás

Az Angellica +4 készítmény 5 gyógynövény erejét kombinálja a testsúly-csökkentő program támogatására. A termék különböző hatóanyagainak hatásai:

  • Commiphora Mukul (guggul) – az egészséges életmód részeként hozzájárul a normál glükóz, koleszterin és szerumlipid szint fenntartásához.

  • Gymnema sylvestre (bikaszarv) – fogyókúrás program során támogatja az alacsonyabb energia-bevitelt, hozzájárul  a normál vércukorszint fenntartásához és az édes íz utáni vágy csökkentéséhez.

  • Fucus Vesiculosus (barna alga) – támogatja a súlycsökkentést, növeli a jóllakottság érzését. A jód részt vesz a normál anyagcsere termelő folyamatokban, hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez.

  • Bitter orange (sevillai narancs) – támogatja a testsúlycsökkentő folyamatokat, a lipidek és szénhidrátok anyagcseréjét, a zsírok lebomlását.

  • Angelica sinensis (angelicafű) – antioxidáns hatású, hozzájárul a sejtek és szövetek oxidatív károsodás elleni védelméhez.

Adagolás: felnőtteknek napi 2 kapszula bevétele javasolt bőséges folyadékbevitellel.

Hatóanyagok/napi adag (2 kapszula): Guggul kivonat (400mg), Gymnema sylvestre kivonat (400mg), Fucus vesiculosus kivonat (150mg) /ebben jód 150 µg/, Bitter orange kivonat (33mg), Angelica sinensis kivonat (0,7mg).

Összetevők: Guggul kivonat, Gymnema sylvestre kivonat, kapszula (cellulóz, színe-zék: E110), Fucus vesiculosus kivonat, Bitter Orange kivonat, Angelica sinensis kivonat, térfogatnövelő szer (magnézium sztearát)

Összetevők: barna rizs

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tárolja! Fogyasztása gyermekek és várandós nők számára nem javasolt! A Narancssárga S (E110) színezék a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.