Akció!

Slim tapasz 10 db – Dr. Chen

2480 Ft 2300 Ft

 

Cikkszám: 56962744f0b5 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

A Slim tapasz a Hagyományos Kínai Orvoslás akupunktúra elméletei alapján kifejlesztett gyógynövény tartalmú, mágnes-terápiával kombinált akupunktúrás pontokat stimuláló termék.
A tradicionális orvoslás elveit követve napjainkban is nélkülözhetetlen a kisgyermekek köldökének és környékének védelme. Ez gyermek és felnőttkorban egyaránt fontos – főként a nők számára. A köldök környéki meridián pontok védelme a Qi szabad áramlását teszi lehetővé, mely által a szervezet vízháztartása megfelelően tud működni.

Az alkalmazáshoz ajánlott meridián akupunktúrás pontok (kép a doboz hátsó felén):
1. Befogadó meridián, 8-as pont (Shen Que pont): Lokalizáció: köldök közepén
2. Befogadó meridián, 9-es pont (Shui Fen pont): Lokalizáció: 2 ujjnyi (1 cm) távolságra a köldök felett
3. Gyomor meridián, 25-ös pont (Tian Shu pont): Lokalizáció: a köldök magasságában, a köldök középtől 3 ujjnyi (2 cm) távolságban található mindkét oldalon

A tapasz használata: Csak külsőleg alkalmazandó! Meleg törlőkendővel tisztítsa meg, majd törölje szárazra a köldököt és környékét. A tapaszról távolítsa el a védőfóliát és helyezze a köldök közepére. Lefekvés előtt helyezze fel a tapaszt, hagyja 8-10 órán keresztül a kezelendő felületen, majd távolítsa el. A Slim tapasz kúraszerű alkalmazása esetén 1 hétig naponta ajánlott használni, majd 2 napos szünet után – a kívánt hatás eléréséig – a kúra megismételhető. Minden tapasz csak egyszer használható.

Kiszerelés: 10 db tapasz

Figyelmeztetés: Csak külsőleg használható! Gyermekek elől elzárva tartandó. A tapasz használata várandós és szoptatós anyák, valamint 12 éven aluli gyermekek számára tilos! Az összetevők bármelyikére való allergiás érzékenység esetén, valamint sebes, sérült bőrfelületen, az útmutatóban megjelölttől eltérő testrészen nem használható. Irritáció és bőrpír esetén hagyja abba a tapasz használatát, pihentesse pár napig a kezelendő felületet, de akár bőrnyugtató krémmel is kezelheti.