Keleti gomba és levesfilter kurkumával – Dr Chen

1300 Ft

A gombakeverék aminosavakat, lentinant, cordycepint, adenosint, SOD enzimet tartalmaz és gazdag poliszacharidokban. A ganoderma hatóanyagai segítik az immunrendszer hatékony működését, akár radikális kezelések esetén is használható. A kurkuma rendkívül értékes és régóta használt fűszernövény, támogatja a máj egészségét és az immunrendszert. Hatóanyagai és illóolajai (1,5-6%) miatt a népi orvoslás is sokoldalúan és nagy hatással használja az ízületek mozgathatóságának megőrzésére.

A levest a Hagyományos Kínai Orvoslás a tüdő és a vesék tonizálására, az emésztő- és bélrendszer támogatására használja. Hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez. Elsősorban immungyengeséggel küzdők számára ajánlott a leves fogyasztása, különösen nyirkos időben.

Ajánlott adagolás: napi két csésze tea vagy két adag leves elfogyasztása javasolt.

összetevők: Shiitake gomba, Pecsétviasz gomba (Ganoderma lucidum), Cseppkő gomba (Hericium erinaceus), Petrence gomba (Coprinus comatus), Cordyceps tibeti gomba, Mandula gomba (Agaricus blazeii murill), Hamvaskéreg gomba (Inonotus obliquus) kivonatok és őrlemények, kurkuma.

Kiszerelés: 20 db filter

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.