Pecsétviaszgomba tabletta – Bioco

3790 Ft

A pecsétviaszgomba (ganoderma lucidum, japán nevén reishi) az egyik legnagyobb becsben tartott gombafajta ázsiában. A köznyelvben a ?gombák kiránynője”-ként emlegetik, hiszen számos felhasználási területen, több száz éve alkalmazzák. Európában még kevéssé ismert, az immunrendszer egészséges működésére gyakorolt lehetséges kedvező hatását vizsgálják.

A készítmény gyártásához nem a pecsétviaszgomba porított őrleményét, hanem annak magas poliszacharid koncentrációjú (30%) kivonatát használják.

Hatóanyag-tartalom/2 tabletta: Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) kivonat 400mg (ebből poliszacharidok 120mg).

Javasolt felhasználás: naponta 2 tabletta bevétele ajánlott bő folyadékkal

összetevők: Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba/reishi) gomba kivonat, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid).

Kiszerelés: 60 db tabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás. A BioCo bejegyzett cégnevet és nem ökológiai tanúsítást jelent!