Csipkebogyó krém – Biomed

770 Ft

Leírás

A csipkebogyó krém természetes C-vitamin tartalma miatt fokozza a bőr ellenálló képességét a külső hatásokkal szemben. A-vitamin tartalmának köszönhetően a faggyúmirigyek működését jótékonyan befolyásolja. A test teljes felületén alkalmazható, különösen ajánlott a káros külső hatásoknak fokozottan kitett testfelületek ápolására. Az alkotó gyógynövények hatóanyagai gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek.

23% csipkebogyó és 11% körömvirág kivonatát tartalmazza. Igazi bőrpuhító, bőrtápláló és hámosító krém sok-sok vitaminnal.

Gyógyszerkönyvi minőségű alap- és hatóanyagok felhasználásával készült. Nem tartalmaz mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat.

Hatóanyagai: csipkebogyó kivonat, körömvirág kivonata, kamillavirág kivonata, A-, C-és E- vitamin.

Alkalmazása: a krémet külsőleg alkalmazza tiszta és sérülésmentes bőrfelületen. Folyamatos használatát javasoljuk naponta 4-5 alkalommal. A csipkebogyó, körömvirág és kamilla hatóanyagok egymást erősítik a készítményben.

Kiszerelés: 60g

Figyelmeztetés: Csak külsőleg! Gyermekek elől elzárva tartandó! Bármely összetevőre való érzékenység esetén ne használja a terméket!