Csodabalzsam 100ml – UW Premium

1460 Ft

Leírás

A csodabalzsam 12 -féle gyógynövény illóolaját magas, kiemelkedő koncentrációban tartalmazza. A készítmény ajánlott különféle mozgásszervi panaszok, izomfájdalmak és csontsérülések ápolására, továbbá horzsolások és rovarcsípések esetén a bőr hűsítésére és nyugtatására.

A krémben található árnika kivonat hozzájárulhat a gyulladások csökkentéséhez, viszketéscsillapító és sebgyógyító hatású. A vadgesztenye pórus-összehúzó és keringés-fokozó hatással rendelkezik. A kamilla kivonat csökkenti a gyulladást, nyugtatja a bőrt és antiszeptikus hatású, míg a körömvirág a hámosodást segíti elő. A kámfor és a mentol hűsít, a rozmaringolaj pedig hatékonyan járulhat hozzá a kialakult fájdalom enyhítéséhez.

Használati utasítás: Vigye fel a krémet a kezelendő bőrfelületre és masszírozza be! A műveletet végezze el legalább kétszer naponta.

Kiszerelés: 100g

Figyelmeztetés: Kerülje a krém szembe, szem környékére vagy nyálkahártyára jutását. Ha a termék használata során bármilyen rendellenességet tapasztal, a használatot azonnal függessze fel és forduljon orvoshoz. Kámfor és mentol érzékenység esetén a használata nem ajánlott.